Kontakt

Pretraži

Međunarodna potvrda NIS-u na unapređenju zdravlja i bezbednosti na radu

Oktobar 18, 2011

NIS je dobitnih međunarodnog sertifikata SRPS OHSAS 180001:2008 iz oblasti upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu u oblasti istraživanja i proizvodnje nafte i gasa, što potvrđuje da se ove vrste aktivnosti u kompaniji realizuju na bezbedan način.

S obzirom da su prevencija, proaktivne mere i maksimalno umanjenje rizika po zdravlje i bezbednost ljudi, opreme i objekata dugogodišnja opredeljenost NIS-a, ovaj međunarodni sertifikat je samo još jedan dokaz o konstantnom unapređenju odgovornog ponašanja kompanije prema zaposlenima, lokalnoj zajednici, kao i državi u celini.

Visoki upravljački standardi NIS-a u oblasti istraživanja i proizvodnje, koji su potvrđeni ovim međunarodnim sertifikatom, predstavljaju osnov za dalju efikasnu realizaciju poslovnih ciljeva, kao i ispunjenje zakonskih obaveza i zahteva svih interesnih grupa. Reviziju aktivnosti na unapređenju zdravlja i bezbednosti na radu u oblasti istraživanja i proizvodnje u NIS-u obavila je sertifikaciona kuća YUQS – Društvo za sertifikaciju i nadzor d.o.o. iz Beograda, koja je partner i punopravan član IQNet-a (The International Certification Network). Prilikom sertifikacije SRPS OHSAS 180001:2008 potvrđene su i provere sistema menadžmenta kvalitetom u skladu sa standardom SRPS ISO 9001:2008 i sistema upravljanja zaštitom životne sredine u skladu sa standardom SRPS ISO 14001:2005.

POGLEDAJ SVE NOVOSTI