Контакт

Претражи

Одржано свечано отварање бензинске станице НИС Петрол у Републици Српској

Јануар 24, 2013

Одржано свечано отварање бензинске станице НИС Петрол у Републици Српској24. јануара 2013. године, у Бања Луци је одржано свечано отварање бензинске станице са брендом НИС Петрол (од средине децембра 2012. године бензинска станица ,,Лакташи језеро” радила је у пробном режиму).

На отвореној бензинској станици, клијентима ће бити доступан широк асортиман моторних горива и техничких течности високог квалитета: бензини марке европремијум БМБ95, БМБ98 и БМБ95, као и евродизел и гориво Д2, ТНГ и еколошки додатак ,,Ad Blue”, који је намењен тешким дизел возилима.

Клијентима бензинске станице ,,Лакташи језеро” на располагању је ресторан и кафе, продавница са широким избором производа, као и сервис за чишћење салона аутомобила и компресор за пумпање гума.

За модернизацију бензинске станице, коришћени су најсавременији материјали и технологије које одговарају стандардима Европске уније. Обим капиталних улагања у реконструкцију износи око милион евра.

У оквиру програма развоја малопродајне мреже, НИС у балканском региону планира да у 2013. години на територији Босне и Херцеговине пусти 36 бензинских станица у рад, а у развој мреже до краја године укупно ће бити инвестирано око 90 милиона евра.

„Излазак на тржиште Босне и Херцеговине представља стратешки корак за НИС. Након завршетка модернизације Рафинерије нафте Панчево, производимо довољно квалитетног горивa стандарда „Евро-5“ и можемо да дозволимо себи активан рад на регионалном тржишту горива.

,,Упоредо са жестоком контролом квалитета горива, непрестано радимо на побољшању квалитета услуга и техничке опреме наших бензинских станица. Осим тога, зарад веће ефикасности рада, планирамо да нашу малопродајну мрежу у БиХ допунимо и премијум брендом Гаспром. Посебну пажњу обраћамо на формирање флексибилне ценовне политике. Сви ти фактори омогућавају нам да ефикасно конкуришемо већ постојећим мрежама на тржишту у региону. Очекујемо да ће у најскорије време малопродајна мрежа НИС заузети достојно место међу највећим играчима на Балкану“, изјавио је генерални директор НИС-а Кирил Кравченко.

 

ПОГЛЕДАЈ СВЕ НОВОСТИ