Kontakt

Pretraži

Održano svečano otvaranje benzinske stanice NIS Petrol u Republici Srpskoj

Januar 24, 2013

24. januara 2013. godine, u Banja Luci je održano svečano otvaranje benzinske stanice sa brendom NIS Petrol (od sredine decembra 2012. godine benzinska stanica ,,Laktaši jezero” radila je u probnom režimu).

Na otvorenoj benzinskoj stanici, klijentima će biti dostupan širok asortiman motornih goriva i tehničkih tečnosti visokog kvaliteta: benzini marke evropremijum BMB95, BMB98 i BMB95, kao i evrodizel i gorivo D2, TNG i ekološki dodatak ,,Ad Blue”, koji je namenjen teškim dizel vozilima.

Klijentima benzinske stanice ,,Laktaši jezero” na raspolaganju je restoran i kafe, prodavnica sa širokim izborom proizvoda, kao i servis za čišćenje salona automobila i kompresor za pumpanje guma.

Za modernizaciju benzinske stanice, korišćeni su najsavremeniji materijali i tehnologije koje odgovaraju standardima Evropske unije. Obim kapitalnih ulaganja u rekonstrukciju iznosi oko milion evra.

U okviru programa razvoja maloprodajne mreže, NIS u balkanskom regionu planira da u 2013. godini na teritoriji Bosne i Hercegovine pusti 36 benzinskih stanica u rad, a u razvoj mreže do kraja godine ukupno će biti investirano oko 90 miliona evra.

„Izlazak na tržište Bosne i Hercegovine predstavlja strateški korak za NIS. Nakon završetka modernizacije Rafinerije nafte Pančevo, proizvodimo dovoljno kvalitetnog goriva standarda „Evro-5“ i možemo da dozvolimo sebi aktivan rad na regionalnom tržištu goriva.

,,Uporedo sa žestokom kontrolom kvaliteta goriva, neprestano radimo na poboljšanju kvaliteta usluga i tehničke opreme naših benzinskih stanica. Osim toga, zarad veće efikasnosti rada, planiramo da našu maloprodajnu mrežu u BiH dopunimo i premijum brendom Gasprom. Posebnu pažnju obraćamo na formiranje fleksibilne cenovne politike. Svi ti faktori omogućavaju nam da efikasno konkurišemo već postojećim mrežama na tržištu u regionu. Očekujemo da će u najskorije vreme maloprodajna mreža NIS zauzeti dostojno mesto među najvećim igračima na Balkanu“, izjavio je generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko.

POGLEDAJ SVE NOVOSTI

Ostale novosti iz meseca: Januar 2013